Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
contact@demophorius.ro
Informatii si Comenzi la
0775.647.900
Categorii
Informatii
Branduri
Sigla PlatiOnline.ro


Vacutainer biochimie cu clot activator si gel separator, KIMA, (Vol. 3,5ml; 13x75 mm)

Cod produs: KIMA860

Marca: KIMA

 

 

Pret fara TVA: 97.63 Lei

Pret cu TVA: 116.18 Lei / 0.84

Ambalaj: 100buc/set

Stoc terminat

Vacutainer biochimie cu clot activator si gel separator, KIMA, (Vol. 3,5ml; 13x75 mm)

Vacutainere biochimie cu clot activator si gel separator KIMA (Vol. 3.5 ml; 13x75 mm; capac rosu), confectionate dintr-un plastic rezistent, cu vacuum fix predeterminat. Ofera utilizatorului excelente caracteristici mecanice precum elasticitate si rezistenta la spargere.

Tubul din plastic dispune de vid premasurat si steril in interior. Toate tuburile au capacul cu inchidere etansa, pentru protectia impotriva contaminarii directe sau prin aerosoli.

Mod ambalare: 100 bucati/cutie - 500 bucati/bax.


Vacutainerele KIMA Vacutest® sunt fabricate din tereftalat de polietilena (PET) - un material transparent care permite inspecția vizuala a sangelui si a altor fluide biologice. Vacutainerele sunt rezistente la impact mecanic, centrifugare, fisuri in cazul caderii accidentale in timpul utilizarii lor.

Dimensiuni standard vacutainere:

  • 13x75 mm
  • 13x100 mm
  • 16x100 mm

Pentru a imbunatati calitatea rezultatelor testelor de coagulare, Vacutest® KIMA produce tuburi cu pereti ingrosati (tehnologia speciala Vacutest IN®). Vacutainerele Vacutest IN® ofera posibilitatea recoltarii unui nivel mai ridicat de sange in eprubeta comparativ cu eprubetele standard de volum similar, ceea ce previne în continuare posibila activare a trombocitelor.

O eticheta speciala din polipropilena transparenta, care inchide intregul tub in inaltime, previne evaporarea solutiei tampon de citrat de sodiu și astfel, mentine un raport sange: anticoagulant de 9: 1 pentru o perioada lunga de valabilitate de pana la 12 luni.

Aceasta combinație patentata de tehnologia Vacutest IN® cu o etichetă transparenta din polipropilena garanteaza fiabilitatea testelor de laborator.

Capac / Dop

Capacul eprubetei consta dintr-un dop din cauciuc butilic strapuns și un capac exterior din plastic. Dopul are o adancitura la locul puncției pentru a proteja operatorul de eventualul contact cu sangele.

Capacul exterior este fabricat din polietilena si serveste pentru a proteja impotriva efectului de aerosoli si a stropilor, previne contactul operatorului cu dopul de cauciuc si va permite sa repuneti ușor capacul.

Forma speciala a unui capac extern permite utilizarea aceluiasi suport pentru eprubete cu capace cu diametrul de 13 mm și 16 mm.

Codificarea culorilor pentru dopuri este conforma cu standardul ISO 6710

Albastru - analize/investigații de coagulare Verde - analize/investigații din plasmă în chimie clinică, imunologie
Negru - determinarea vitezei de sedimentare a hematiilor (VSH) Mov - analize/investigații ale sângelui integral în hematologie și imunologie

Roșu, Galben - analize/investigații serice în chimie clinică, serologie, imunologie

Gri - analiza glucozei (Glicemie)

 

Procedura de recolare sange

Atunci cand trebuie prelevate mai multe probe de sange de la un singur pacient, procedura specificăa de recoltare a sangelui recomandata de CLSI (Institutul pentru Standarde Clinice și de Laborator) trebuie respectata cu strictete pentru a exclude orice posibilitate de contaminare incrucisata a probelor cu continutul vacutainerelor.

Atenție!

Deoarece vacutainerele cu capac roșu conțin un activator de coagulare (dioxid de siliciu), procedura de recoltare a sângelui a sângelui începe cu o probă mai sensibilă pentru studii de coagulare - vacutainere cu capac albastru. Atunci când utilizați ace de recoltare tip fluturași, o parte din sânge rămâne în cateter, ceea ce poate duce la o încălcare a raportului sânge/anticoagulant, mai ales dacă sângele este luat într-o eprubetă cu citrat de sodiu. Pentru a obține rezultate fiabile ale analizelor de coagulare, primul tub trebuie aruncat. Investigațiile se efectuează dintr-o a doua eprubetă. Recipientul aruncat poate fi o eprubetă fără umplutură (cu capac alb)*, fie o un vacutainer de coagulare.

Umplerea eprubetelor

Vidul măsurat asigură umplerea eprubetei cu un volum de sânge bine definit. Pentru control suplimentar al volumului de sânge, fiecare tub are un semn de nivel pe etichetă.


În conformitate cu recomandările internaționale ISO, EN și CLSI, este permisă o eroare de umplere de +/- 10% în raport cu marca de nivel de umplere de pe etichetă.

Omogenizarea / amestecarea probei

După recoltarea sângelui, conținutul tubului trebuie amestecat bine pentru a preveni formarea cheagurilor și coagularea parțială a sângelui.


Atenție! Este necesar să amestecați toate vacutainerele, inclusiv cele care conțin un activator de coagulare.

Depozitarea și transportul probelor

Timpul de depozitare a probelor recoltate de la pacienți depinde de tipul investigațiilor/analizelor și de stabilitatea analiților specifici.

Centrifugarea

Probele care necesită pre-centrifugare trebuie puse în centrifugă la cel mult 2 ore după recoltare.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DEMOPHORIUS HEALTHCARE S.R.L., CIF: RO30690956, Reg.Com: J40/10772/2012

demophorius.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.